Gemeentebezoek cvdK Soest

  • 08 juni 2023 16:00 tot 17:00
  • locatie: Smitsweg 311 3765 CJ Soest
Direct opslaan in uw agenda

De bijeenkomst is vanaf 16:00u Het adres is: Smitsweg 311 3765 CJ Soest. Van 16:00-17:00u vindt er een rondetafelgesprek plaats. Tijdens het rondetafelgesprek zal Johan Simon (beleidsadviseur energietransitie gemeente Soest,) een presentatie geven over het Energieproject Smitsveen.

 

Uitgenodigde stakeholders:

  • Woningbouwcorporatie Portaal: woningcorporatie actief in Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Leiden, Utrecht en Soest.
  • Welzin: biedt advies en maatschappelijke ondersteuning op het gebied van o.a. relatieproblemen, psychische problemen, huiselijk geweld en werkloosheid. Actief in Amersfoort, Achterveld, Baarn, Blaricum, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Laren, Leusden, Nijkerk, Putten, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Utrechtse Heuvelrug en Woudenberg.
  • Stichting Balans
  • Energie in Smitsveen: startte als een pilot, grotendeels gefinancierd door de provincie Utrecht, waarbij zeven organisaties de inwoners van Smitsveen ondersteunden met energiebesparende maatregelen. Omdat de pilot zo succesvol bleek, heeft de gemeente Soest besloten om het project door te zetten. Het project wordt momenteel geleid door Amina Chamsan, Sengül Aydian, Fatima Aachman, Evelien Deurloo en Pakiza Ismail. Voor meer informatie over dit project, klikt u hier.
  • SWOS: zet zich in voor senioren in Soest. Veel van het werk wordt door senioren zelf uitgevoerd.
  • Leden van de provinciale staten
  • Leden gemeenteraad van Soest

 

Vanaf 17:00u is er een borrel.