Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Statencommissie Milieu en Mobiliteit, 27 juni 2024 13:30:00

Algemene vergader informatie

Kennisbijeenkomst over o.a. de monitoring van de luchtvaart en het gebiedsadvies voor de luchtruimherziening, zoals aangekondigd in SB Monitoring luchtvaart.

Programma + aanmeldingslink toegevoegd

Geachte heer, mevrouw,

Op 27 juni organiseert team Milieu van de provincie Utrecht een kennisbijeenkomst over een gezonde en veilige leefomgeving. Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders en ambtenaren van Utrechtse gemeenten en provinciale Statenleden. U bent van harte uitgenodigd.

We praten graag met u over actuele onderwerpen zoals de luchtruimherziening en monitoring van de luchtvaart, houtstook, de visie op een gezonde leefomgeving en concrete instrumenten om aan de slag te kunnen.

Doel is om kennis en ervaring uit te wisselen, en waar mogelijk krachten te bundelen.

Wanneer: donderdag 27 juni van 13.00 tot 17.00 uur

Waar: Joinn, Onderdoor 5, Houten

Programma:

13.00-13.30 uur ontvangst

13.30-14.15 uur plenair programma onder leiding van dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen. Gedeputeerde Huib van Essen geeft zijn visie op een gezonde leefomgeving en het belang van samenwerking. Ook introduceert hij de Gezondheidsscan. Daarna vertelt Lydia van Herwaarden (adviseur gezonde leefomgeving RIVM) over taal, gedrag en beïnvloeding van de leefomgeving.

14.20-15.05 uur eerste ronde deelsessies (zie bijlage)

15.10-15.55 uur tweede ronde deelsessies

15.55-16.15 uur pauze

16.15-17.00 uur derde ronde deelsessies

17.00 uur afsluiting en borrel

 

In het bijgevoegde document vindt u meer informatie over het programma en korte beschrijvingen van de deelsessies. Via dit formulier kunt u zich aanmelden. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk woensdag 19 juni. Het aantal plaatsen is beperkt. Deze bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor gemeentebestuurders en -ambtenaren; wij geven hen dan ook voorrang bij de aanmelding.

We kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen. Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar gezondenveilig@provincie-utrecht.nl.

 

Met vriendelijke groet namens de provincie Utrecht,

Team Milieu

Datum:
27 jun. 2024, 13:30
Locatie:
Extern

Algemene vergaderstukken (2)

Uitklappen Inklappen

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen