Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Statencommissie Milieu en Mobiliteit, 02 december 2020 13:00:00

Algemene vergader informatie

De bijeenkomst is opgenomen en kunt u hier terugzien:

Reguliere vergadering M&M 2 december 2020 13:00 uur

Datum:
02 dec. 2020, 13:00
Locatie:
Locatie: Zie opening

Agenda

Hoofdvergadering

Locatie: Zie opening
 • 1.4 Rondvraag

  2 documenten

  ChristenUnie over de firma Van de Groep: Ruim 6 maanden geleden maakte de provincie bekend dat de aangevraagde vergunning van biogascentrale A. van de Groep & Zonen BV in Bunschoten werd geweigerd en de vigerende vergunning werd ingetrokken. Eind juli werd duidelijk dat het bedrijf voorlopig open mag blijven. De fractie van de ChristenUnie is benieuwd naar de huidige stand van zaken. Kan de gedeputeerde de commissie bijpraten over het proces tot nog toe en het verwachte vervolg?

   

  Vragen ChristenUnie stiltegebieden zie bijlage.

   

  De vragen en beantwoording  van het CDA  over vervoersplannen 2021 zijn in een aparte bijlage opgenomen en tevens wordt deze beantwoording schriftelijk vooraf toegestuurd (is zo besloten in afstemming met de griffie.

   

  De overige rondvragen zullen mondeling beantwoord worden.

   

  VVD:

  Met betrekking tot de uitbreiding van P+R Breukelen bereiken ons via de media geluiden dat er verschillende (digitale) meetings hebben plaatsgevonden met bewoners van het zgn. Rode Dorp in Breukelen. Naar aanleiding daarvan de volgende vragen:

   

  -Klopt het dat er verschillende keren vanuit de provincie met deze bewoners is gesproken? En zo ja:

  -Wat is er concreet met hen besproken?

  -Wat was de reactie van deze bewoners hierop?

  -Hoe zien de vervolgstappen in dit traject en de vervolgcommunicatie met deze bewoners eruit?

   

  CU:

  Ruim 6 maanden geleden maakte de provincie bekend dat de aangevraagde vergunning van biogascentrale A. van de Groep & Zonen BV in Bunschoten werd geweigerd en de vigerende vergunning werd ingetrokken. Eind juli werd duidelijk dat het bedrijf voorlopig open mag blijven. De fractie van de ChristenUnie is benieuwd naar de huidige stand van zaken. Kan de gedeputeerde de commissie bijpraten over het proces tot nog toe en het verwachte vervolg?

   

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen