Participatiefestival

  • 27 juni 2024 12:00 tot 17:00
  • locatie: Foyer
Direct opslaan in uw agenda

Participatiefestival 27 juni foyer provincie Utrecht

Donderdagmiddag 27 juni, van 12.00 tot 14.00 uur, wordt een ‘participatiefestival’ georganiseerd. In de foyer van het provinciehuis zullen workshops en presentaties zijn over best practices uit de praktijk en lessons learned. Ook zal het participatie Dashboard geopend worden. Wil jij in een korte tijd veel ideeën en instrumenten leren kennen zodat je zelf aan de slag kunt met participatie binnen je project/programma/beleidsplan? Van 14.00 tot 17.00 uur kun je ook meedoen aan workshops in het onderdeel ‘Participeren: wat wil je leren’. Het festival richt zich op de organisatiemedewerkers, maar Statenleden zijn ook van harte welkom.

Heb je hier een vraag over, of wil je je aanmelden, stuur dan een mailtje naar: participatie@provincie-utrecht.nl.